SPORT 8 iunie 2019

Pompierii covăsneni, campioni naționali!

de Iulia Drăghici - Taraș | 2369 vizualizări

Echipa ISU Covasna a cucerit Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România și a obținut titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal.

"Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihai Viteazul” al județului Covasna a cucerit astăzi Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România. Pompierii covăsneni au intrat în posesia trofeului pus în joc după ce s-au clasat pe primul loc la turneul final al competiției, desfășurat în perioada 04 - 07 iunie a.c., în municipiul Târgovişte. 

În disputa pentru pentru primul loc, covăsnenii au trecut în finală de ISU Galati, cu scorul de 3-2. De asemenea, ISU Covasna a trecut în semifinale de ISU Hunedoara (1-1 și 3-2 după loviturile de departajare), iar în sferturi de ISU Arad (6-1).  Totodată, colegii noștri au câștigat toate meciurile din faza grupelor în fața echipelor din Sălaj, Ilfov și Iași.

La această competiţie, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR), au participat echipele reprezentative ale unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din următoarele 16 judeţe: Arad, Bistriţa - Năsăud, Botoşani, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiţiei sportive sunt: promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Felicitări tuturor colegilor!", a transmis ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.