SPORT 30 ianuarie 2019

Peste 100 de participanți la concursul de schi „Profesor Iordan Popica”

de Iulia Drăghici - Taraș | 626 vizualizări

Gestul devenit tradiție: slalom pe pârtie, cu stegulețe tricolore

Concursul de schi „Profesor Iordan Popica”, derulat duminică, 27 ianuarie, pe pârtia „Oprea” din Valea Mare, a adus la start peste 100 de participanți din mai multe zone din țară. Evenimentul a fost o reușită, potrivit organizatorilor, atât pentru că micii schiori s-au bucurat de zăpadă bună și de soare în aer liber, cât și datorită numărului mare de participanți.

A treia ediție a Concursului de schi „Profesor Iordan Popica”, o reușită, pe o pârtie în stare foarte bună, o zi superbă și peste 100 de copii participanți din județul nostru, dar și din Brașov, București, Buzău și alte zone ale țării. Toți copiii participanți au fost câștigători. Pe lângă faptul că 4-5 ore au făcut mișcare în aer liber și la soare, au primit premii pe măsură: cupe, medalii, diplome, cadouri, atât premianții, cât și fiecare participant. La final toți copiii au coborât în slalom cu stegulețe tricolore, un gest frumos devenit deja tradițional. La final nu a lipsit, ca la fiecare ediție, un gustos gulaș de vită, oferit tuturor oaspeților și vin fiert oferit cu drag de organizatori. Mulțumim gazdelor noastre, familia Oprea Neluțu, voluntarilor care s-au străduit să ne sprijine, domnilor profesori implicați, părinților și bineînțeles copiilor care au fost minunați! Mulțumim de asemenea presei locale, care a fost alături de noi la fiecare ediție. Să ne vedem cu bine și la următoarea ediție!”, au transmis organizatorii Sorin Iordan și Marius Popica.

Evenimentul este dedicat profesorului Iordan Popica, renumit în orașul Covasna și nu numai pentru că în cei peste 40 de ani de activitate la catedra de educație fizică a promovat prin orice mijloace sportul, chiar și prin crearea infrastructurii la școlile din orașul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.