SPORT 14 septembrie 2023

Pe 30 septembrie se dă startul în Liga Națională de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 689 vizualizări

Ediția 2023-2024 a Ligii Naționale de Baschet Feminin este programată să debuteze în data de 30 septembrie, și în acest sezon județul Covasna fiind reprezentată de două echipe, campioana en-titre, Sepsi-SIC, și KSE Târgu Secuiesc.

Federația Română de Baschet a stabilit calendarul competițional pentru ediția 2023-2024 a Ligii Naționale de Baschet Feminin, un sezon la care vor lua parte nouă echipe: Sepsi-SIC, KSE Târgu Secuiesc, CSM CSU Constanța, FCC UAV Arad, Rapid București, Olimpia CSU Brașov, Universitatea Cluj, CSM Târgoviște și CSM Târgu Mureș. Într-o primă fază a competiției, sezonul regulat, se vor disputa 18 etape, care vor stabili echipele calificate în Play-Off respectiv Play-Out.

Sepsi-SIC, campioana en-titre, va sta în prima etapă, în timp ce KSE Târgu Secuiesc va avea o deplasare dificilă la Rapid București. În runda a doua va intra în competiție și Sepsi-SIC, la Sala Sepsi Arena, unde o va întâlni pe CSM CSU Constanța, vicecampioana sezonului trecut.

Până atunci, însă, la Sala Sepsi Arena, Sepsi-SIC va disputa două partide de pregătire: astăzi, cu începere de la ora 18:30, o va întâlni pe Montana (Bulgaria), iar sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 18:00, pe KSE Târgu Secuiesc.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.