SPORT 11 iulie 2023

Patru medalii cucerite de CSM Sfântu Gheorghe la Campionatul Național de atletism

de Marius Raczek | 996 vizualizări

Weekendul trecut, pe Stadionul „Nicolae Mărășescu” din Craiova, a avut loc finala Campionatului Național de atletism pentru seniori și tineret U23, Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe remarcându-se prin cucerirea a patru medalii.

Au fost prezenți în competiție un număr de 269 de participanți, 106 la feminin și 163 la masculin, reprezentând 82 de cluburi din toată țara. Campionatul Național de atletism a fost un bun prilej de a verifica potențialul sportivilor, având în vedere că au început calificările pentru Jocurile Olimpice din 2024, în același timp va urma și Campionatul Mondial în aer liber, rezervat seniorilor și categoriei de tineret U23.

CSM Sfântu Gheorghe a fost reprezentată la Campionatul Național de doi sportivi: Didier Damian Mititelu și Cristina Vasile Rut. Prin performanța obținută cu timpul de 9:11,25 în proba de 3.000 m obstacole, Didier Damian Mititelu a cucerit medalia de aur și implicit titlul național atât la seniori cât și la tineret. Cristina Vasile Rut s-a ales cu o medalie de argint, locul II, în proba de 1.500 m, cu timpul de 4:47,48, și o medalie de bronz, locul III, în proba de 5.000 m, cu timpul de 18:03,71, ambele la categoria tineret.

Felicitări celor doi sportivi ai CSM Sfântu Gheorghe!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.