SPORT 30 mai 2023

Patru jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 1587 vizualizări

S-a încheiat sezonul 2022-2023 al Superligii, iar pentru Sepsi OSK ultima reprezentație a fost pe măsură, un succes în Bănie, pentru jocul prestat patru jucători fiind nominalizați în echipa ideală a etapei.

Fără presiunea rezultatului, Sepsi OSK s-a deplasat la Craiova pentru o despărțire frumoasă de un sezon reușit, încununat de calificarea în Play-Off-ul Superligii, respectiv câștigarea Cupei României. Și i-a reușit, o victorie cu 1-0, prin golul marcat de Marius Ștefănescu, în al cincilea minut al prelungirilor. Marius Ștefănescu a fost desemnat jucătorul partidei, pentru ca în echipa ideală a etapei, alături de el, să mai fie nominalizați Roland Niczuly, Nicolae Păun și Cosmin Matei.

Liga Profesionistă de Fotbal, cea care alcătuiește după fiecare etapă 11-le ideal, a motivat astfel alegerile făcute: „Roland Niczuly - A încheiat o săptămână excelentă, cu un nou meci fără gol primit. Marius Ştefănescu - A marcat pentru a șaptea oară în acest sezon, în care mai are şi șase pase decisive. Nicolae Păun - Introdus la pauză, a acoperit excelent centrul terenului, blocând din timp atacurile adversarilor. Cosmin Matei - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, s-a remarcat cu pasa decisivă pentru golul victoriei”.

Cu siguranță, dacă rezultatul partidei FCSB - Rapid ar fi fost altul, Cristiano Bergodi putea fi nominalizat la categoria antrenorul etapei. Din partea noastră, o merită cu prisosință și nu doar pentru acest meci, ci pentru rezultatele din ultimul an, acum la despărțirea de Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.