SPORT 9 decembrie 2022

Partide la foc automat pentru Háromszéki Ágyúsok

de Marius Raczek | 678 vizualizări

Din data de 26 noiembrie până în 7 decembrie, echipa de hochei din Târgu Secuiesc, Háromszéki Ágyúsok, a disputat șase partide în cadrul Campionatului Național, reușind un frumos succes cu mult mai titrata Corona Brașov.

Prima serie de duble partide a avut loc la Târgu Secuiesc, iar adversara trupei lui Pelle Torstensson a fost Sportul Studențesc. Au rezultat două victorii la scor, 20-0 (9-0, 5-0, 6-0) și 13-3 (7-0, 3-1, 3-2), rezultate normale având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe.

Au urmat două partide la București, în compania echipei CSA Steaua. Cu o echipă mult mai închegată decât în sezonul precedent, CSA Steaua s-a impus în ambele dispute. Prima a fost echilibrată, 4-3 (2-1, 1-1, 1-1) pentru roș-albaștrii bucureșteni, cea de-a doua câștigată la scor, 6-1 (1-1, 1-0, 4-1), deși Háromszéki Ágyúsok au ținut ritmul în primele două reprize.

De la București, Háromszéki Ágyúsok s-au întors acasă, la Târgu Secuiesc, unde au întâlnit-o de două ori pe Corona Brașov, o echipă care participă și în Erste Liga, puternicul campionat al Ungariei. Chiar și în aceste condiții, „tunarii” au câștigat cu 3-1 (1-0, 1-1, 1-0), prin golurile marcate de Molnár-dublă și Gecse. Apoi, brașovenii și-au luat revanșa, rezultat 5-2 (2-0, 1-2, 2-0), reușitele covăsnenilor avându-i ca autori pe Róth și Karamnov.

Pentru Háromszéki Ágyúsok urmează alte două partide dificile, programate pe 13 și 14 decembrie, cu ACSH Gheorgheni.

Sursa foto: agyusok.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.