SPORT 20 decembrie 2022

Partide grele în compania liderului

de Marius Raczek | 707 vizualizări

Așa poate fi caracterizată seria celor trei partide disputate de Háromszéki Agyúsok în cadrul Campionatului Național de hochei, toate pierdute de echipa din Târgu Secuiesc în fața liderului ACSH Gheorgheni.

După ce seria fusese deschisă cu o victorie pentru Háromszéki Agyúsok chiar la Gheorgheni, au urmat alte trei partide în care liderul la zi al competiției și-a impus valoarea. Au fost două dispute la Târgu Secuiesc, câștigate de ACSH Gheorgheni cu 4-3 (1-1, 1-2, 2-0) și 3-1 (1-0, 1-1, 1-0). Spre meritul lor, băieții lui Pelle Torstensson au dat o replică bună, cele patru goluri marcate în total fiind reușite de: Szabó, Antal, Danalizi și Biró. A treia partidă a avut loc la Gheorgheni, iar gazdele au câștigat cu 3-0 (1-0, 1-0, 1-0), după trei reprize simetrice.

Pentru Háromszéki Agyúsok anul 2022 nu s-a încheiat încă, urmează o dublă extrem de importantă, la Târgu Secuiesc, pe 21 și 22 decembrie, adversară urmând să fie CSA Steaua București.

***Votează Superlativele OCV 2022 AICI! Votul tău ne ajută să aflăm care sunt evenimentele și personalitățile locale care au marcat ultimul an și să le premiem în consecință. 
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.