SPORT 3 mai 2023

Participare de succes pentru CSM Sfântu Gheorghe la „Cupa Primăverii”

de Marius Raczek | 948 vizualizări

Aflați în perioada precompetițională, micuții atleți de la CSM Sfântu Gheorghe au participat la „Cupa Primăverii” și au obținut opt medalii, precum și o cupă.

CSM Sfântu Gheorghe a participat la competiția „Cupa Primăverii”, organizată la Târgu Mureș, o competeție de atletism rezervată copiilor de la toate categoriile de vârstă. La categoria de vârstă „Spririduși”, copii născuți 2014 și mai mici, s-a remarcat Bariș Raluca care a câștigat toate cele trei probe: 50 m, săritura în lungime și 200 m. Astfel, ea a fost recompensată și cu o cupă, „Cupa celui mai bun atlet din categoria de vârstă”. În cadrul categoriei de vârstă copii născuți 2011, Bariș Rareș Cristian s-a impus în probele de 60 m viteză și săritura în lungime, fiind recompensat și cu o medalie de argint în proba de 600 m. Tot în cadrul aceleiași categorii, Năstuță Cezar a cucerit o medalie de argint la 60 m viteză și una de bronz la 600 m. 

Sub comanda antrenoarei Pirușca Ioana Laura, pentru Bariș Rareș și Năstuță Cezar urmează participarea la competiția națională, finala categoriei de vârstă copii 2 (născuți 2011), unde Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe speră să obțină noi performanțe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.