SPORT 22 iunie 2014

OSK Sfântu Gheorghe a promovat în Divizia C la fotbal

de Székely Emőke | 670 vizualizări

Echipa de fotbal OSK Sfântu Gheorghe a jucat barajul pentru promovare în Divizia C la Bacău, contra campioanei județului Vrancea, Selena Jariștea. Partida s-a dovedit a fi echilibrată, cele două echipe marcând câte un gol în cele 90 de minute regulamentare de joc, iar meciul s-a decis abia la loviturile de pedeapsă, când Sfântu Gheorghe a câștigat, scor 6-5 (1-1).

În jur de 600 de suporteri covăsneni au mers la Bacău pentru a-și încuraja echipa favorită

În jur de 600 de suporteri covăsneni au mers la Bacău pentru a-și încuraja echipa favorită, clubul a pus la dispoziția iubitorilor de fotbal 6 autocare, însă mulți au mers cu mașinile proprii. Atmosfera a fost „alb-roșie”, suporterii au cântat pe tot parcursul partidei și și-au încurajat favoriții, nu s-au înregistrat nici un fel de incidente. De altfel spectatorii din Bacău care au nimerit la stadion au fost impresionați de galerie și au spus că asemenea susținere nu au mai văzut la o echipă de Divizia C.

Cele două echipe nu au jucat cel mai spectaculos fotbal, s-au axat mai mult pe defensivă, le era parcă frică să atace, și astfel spectacolul fotbalistic a lipsit. Scorul a fost deschis de Sfântu Gheorghe prin golul lui Negotei în finalul primei reprize, apoi în partea a doua a jocului Selena a egalat. Scorul de 1-1 a fost menținut până la finele celor 90, apoi 120 de minute, așadar soarta partidei a fost decisă la lovituri de departajare.

OSK a câștigat după ce au marcat toate cele 5 lovituri, în timp ce Selena Jariștea a ratat ultimul penalty. Așadar scorul final al partidei a fost de 6-5 (1-1 după 90 de minute).

A urmat petrecerea, jucătorii, suporterii și toți cei care au venit la meci ca susținători ai celor din Sfântu Gheorghe au sărbătorit succesul.

Dat fiind faptul că OSK s-a calificat în Divizia C, în Liga a IV-a s-a eliberat un loc, pentru care Târgu Secuiesc și Covasna vor juca un meci de baraj săptămâna viitoare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.