SPORT 25 aprilie 2013

Orban-Barra Gabor diseară în semifinala „Românii au talent”

de Székely Emőke | 646 vizualizări

Specialistul bike-trial din Sfântu Gheorghe, Orban-Barra Gabor, s-a calificat în semifinala concursului „Românii au talent” difuzat de postul de televiziune Pro TV. Acesta va evolua diseară în cadrul celei de a patra semifinale, și are nevoie de votul nostru al tuturor pentru a merge mai departe. Competiția este acerbă, concurenții sunt foarte valoroși, însă și Gabi a muncit mult și își dorește enorm să intre în marea finală.

„După prestația din calificări am fost sigur că mă voi califica în semifinală. Consider că semifinala de vinerea aceasta nu este atât de puternică precum cea de săptămâna trecută, astfel cred că am șanse să ajung în marea finală. A trebuit să modific puțin numărul față de ceea ce am pregătit acasă, dar am suficient timp să îl perfecționez și pe acesta. Va fi o surpriză pentru toată lumea” – ne-a declarat Orban-Barra Gabor.

Acesta se află deja de câteva zile la studiorile Pro TV, repetă de zori prestația pe care o va avea în semifinală, și le transmite celor din Sfântu Gheorghe și din județ să îl voteze. „Sper ca lumea să  se uite la show, să-mi țină pumnii și să mă voteze” – spune Gabi.

Emisiunea va fi difuzată vineri 26 aprilie de la ora 20:30 pe Pro TV. După concurs, Orban-Barra Gabor va veni acasă, unde va participa sâmbătă la concursul de bike-trial din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, dar va fi prezent și în juriul competiției „Saint George’s Got Talent”, care va avea loc la Cortul Tineretului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.