SPORT 3 mai 2023

Oltean Veronica-Elena, învingătoare la „Cupa Judo Napoca”

de Marius Raczek | 891 vizualizări

Sportiva Oltean Veronica-Elena, legitimată la CSM Sfântu Gheorghe, a participat la „Cupa Judo Napoca” și a reușit să se impună în cadrul categoriei -48 kg, U18.

Sâmbătă, 29 aprilie 2023, în Sala de Sport din Chinteni, județul Cluj, s-a desfășurat prima ediție a „Cupei Judo Napoca”, competiție care a adunat la start peste 450 de sportivi judoka din întreaga țară. Aceștia au participat la întrecerile programte pentru patru categorii de vârstă, U10, U13, U15 și U 18 ani, competiția desfâșurându-se pe patru spații de luptă, pe parcursul întregii zile.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu un singur sportiv, respectiv cu judoka Oltean Veronica-Elena. Reușind să învingă toate adversarele, Oltean Veronica-Elena s-a impus la categoria -48kg, U18, și astfel a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, adjudecându-și locul I și implicit medalia de aur.

Un aspect important este că sportiva Oltean Veronica-Elena, legitimată la CSM Sfântu Gheorghe, componentă a Lotului Olimpic de Judo Cadeți, se pregătește la Cluj Napoca cu echipa de antrenori a domnului profesor Florin Bercean, unul dintre cei mai titrați antrenori de judo din România. Oltean Veronica-Elena a revenit în forță la această competiție, după accidentul avut la Cupa Europeană de Judo din Ungaria care a ținut-o departe de tatami (salteaua de antrenament în judo) și competiții peste 6 luni. CSM Sfântu Gheorghe mulțumește tuturor celor care s-au implicat în recuperearea medicală a sportivei, doctorul ortoped Szász Dezső, medicului sportiv Bencze Sarolta și kineto-fizio terapeutului Csiki Sándor Jenő, și nu în ultimul rând echipei de antrenori de la Centrul Olimpic de Judo Cluj, coordonată de domnul profesor Florin Bercean.

Toți sportivii clasați pe primele trei locuri la această competiție au fost premiați cu medalii și diplome, respectiv medaliații cu aur la U18 ani au fost recompensați și cu premii în bani.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.