SPORT 7 august 2017

Observatorul de Covasna susține faptic Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1578 vizualizări

De la primul meci acasă, până la ultima etapa disputată de Sepsi OSK în acest sezon din Liga I, vom realiza caietul program al meciurilor

Calificarea istorică a echipei din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK, în liga profesionistă de fotbal, trebuie marcată cum se cuvine, la fiecare etapă. „Fiecare meci în Liga 1 e ca o sărbătoare”, spunea finanțatorul echipei László Diószegi și așa credem și noi.

În această idee, Observatorul de Covasna susține echipa de fotbal Sepsi OSK cu un caiet program, publicat și distribuit la fiecare etapă în care covăsnenii sunt gazde.  

Revista color este bilingvă și abordează subiecte interesante despre echipă, despre adversari și despre rezultatele echipelor din liga profesionistă de fotbal. Calitatea tiparului este excelentă, iar informațiile sunt prezentate de un specialist în sport, colaboratorul redacției Observatorul de Covasna, Cristian Frisk.  

Sâmbătă, la meciul în care am învins echipa campioană, Viitorul, am distribuit 2000 de exemplare gratuite, atât în rândul suporterilor noștri, cât și în rândul celor veniți să îi susțină pe oaspeți.

„Am fost la multe meciuri, dar nu am mai văzut un caiet program așa frumos. Îl păstrăm ca amintire. Mulțumim”, ne-a spus un suporter al echipei Viitorul, înainte de meci.

Următorul caiet program va fi distribuit luni, 14 august, la meciul cu CFR Cluj.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.