SPORT 1 august 2023

Obiectiv îndeplinit: trei puncte pe „Arcul de Triumf”

de Marius Raczek | 864 vizualizări

În etapa a 3-a din Superliga, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 3-0 pe Stadionul „Arcul de Triumf”, în partida cu Dinamo București, după un joc pragmatic care a adus în contul covăsnenilor toate cele trei puncte.

Așa cum spunea și Liviu Ciobotariu în conferința de presă dinaintea partidei, Dinamo s-a arătat o echipă bine așezată pe teren, dornică de a obține primele puncte în acest sezon. Astfel, prima ocazie a aparținut dinamoviștilor dar Bani nu a nimerit cadrul porții. În replică, Varga a șutat puternic dar peste poarta gazdelor. Următoarea situație de gol a venit în minutul 30, când, după o greșeală a lui Dumitrescu, Politic a ajuns față în față cu Niczuly, dar portarul lui Sepsi OSK a intervenit salvator. Cu patru minute înainte de pauză a venit și deschiderea scorului, Aganovic a recuperat un balon care a ajuns la Varga, acesta a centrat perfect iar Safranko l-a învins pe Golubovic.

Cu avantaj de 1-0 la pauză, Sepsi OSK a fost mai mult interesată de a conserva rezultatul. În aceste condiții debutul părții secunde a aparținut lui Dinamo, trupa lui Ovidiu Burcă însă nu a reușit decât în două rânduri să aminințe poarta apărată de Niczuly: la bara lui Larrucea, apoi la foarfeca spectaculoasă, altfel, executată de Roșu, dar la care Niczluy a intervenit cu succes. Pe final, Sepsi OSKa majorat diferența pe contraatac, prin Alimi și Aganovic, ultimul cu o reușită de zile mari, șut la colțul lung, în viclu, ducând scorul la 3-0.

Sepsi OSK s-a dovedit clar o echipă mult mai matură, succesul de pe „Arcul de Triumf” fiind unul clar, în fața unui adversar mult inferior. După trei etape, Sepsi OSK a acumulat șapte puncte, și ocupă poziția a treia în clasament, în următoarea etapă din Superliga având programată o partidă pe propriul teren cu Oțelul Galați.

Superliga, Etapa 3

Dinamo București-Sepsi OSK 0-3 (0-1)

Arbitru: Kovacs Istvan, Asistenți: Mihai Artene, Marius Badea

Au marcat: Safranko (41’), Alimi (83’), Aganovic (90’+6)

Cartonașe galbene: Roșu (20’), Florescu (87’) – Ștefănescu (57’), Aganovic (63’), Ninaj (88’)

Dinamo: Golubovic - Cr. Costin, Giafer, R. Grigore, Moura - Larrucea – Bani (Florescu 86’), N. Roșu (Iglesias 86’), Iglesias, Politic (Abdallah 66’) – Gregorio (Țîră 76’). Antrenor: Ovidiu Burcă.

Sepsi OSK: Niczuly - Oteliță, Bălașa (Ciobotariu 46’), Ninaj, Dumitrescu - Aganovic, Alimi – Varga (Fr. Junior 76’), Kallaku (Păun 46’), Damașcan (Ștefănescu 46’) – Safranko (Gheorghe 66’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.