SPORT 12 octombrie 2022

O victorie și două remize la juniori

de Marius Raczek | 671 vizualizări

În competițiile de fotbal dedicate juniorilor, Sepsi OSK a înregistrat două remize și o victorie, performera fiind grupa de vârstă U16 care s-a impus, în deplasare, la Ploiești.

Liga Elitelor U16, Seria 1, a programat în etapa a 8-a partida dintre ACS Petrosport Ploiești și Sepsi OSK, victoria revenind tinerilor covăsneni cu rezultatul de 2-1. Autorii golurilor victoriei au fost Varga și Székely. Aceasta a fost cea de-a treia victorie de la începutul sezonului, Sepsi OSK aflându-se pe poziția a opta în serie. 

În Liga Elitelor U17, Seria Vest, Sepsi OSK a primit vizita echipei Politehnica Timișoara, partida terminându-se la egalitate, rezultat 2-2. Golurile alb-roșiilor au fost reușite de Bena, autor al unei duble personale. A fost prima remiză pentru Sepsi OSK, care, alături de trei victorii, are zece puncte și ocupă locul nouă în clasamentul seriei.

Tot pe propriul teren a evoluat și echipa de U19, în Liga de Tineret. De asemenea având-o ca adversară pe Politehnica Timișoara, Sepsi OSK a remizat, rezultat 2-2, golurile fiind marcate de Uja și Radu. În Seria Vest a competiției, Sepsi OSK se poziționează pe locul șapte în clasament, cu un total de 11 puncte.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.