SPORT 25 aprilie 2023

O victorie și două înfrângeri pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 937 vizualizări

La trei categorii de vârstă, U16, U17 și Tineret, au evoluat weekendul trecut juniorii de la Sepsi OSK, singura victorie fiind obținută la U17.

În Liga Elitelor U16, Play-Out, Seria 1, Sepsi OSK a suferit prima înfrângere, după o partidă spectaculoasă, cu multe goluri, fiind învinsă în deplasare, la ACS Petrolul 52 Ploiești cu rezultatul de 6-4 (4-3). Golurile au fost marcate de Butyka, Mihoreanu, Batzula și Radovan. În ciuda insuccesului, Sepsi OSK conduce în clasamentul seriei la o distanță de 13 puncte de ACS Petrolul 52 Ploiești.

Tot în Play-Out, dar Seria Vest a Ligii Elitelor U17, Sepsi OSK a trecut pe propriul teren de Viitorul Cluj, rezultat 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Bartalis. În clasamentul seriei, Sepsi OSK ocupă poziția secundă, la trei puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Întâlnind-o pe Viitorul Cluj, dar în Liga de Tineret de această dată, Sepsi OSK a pierdut pe propriul teren cu rezultatul de 1-0. În continuare, Sepsi OSK se află pe ultima poziție poziție în clasamentul Seriei Vest, faza de Play-Off, cu o singură victorie după nouă partide disputate.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.