SPORT 30 august 2022

O victorie și două înfrângeri la juniori

de Marius Raczek | 450 vizualizări

În competițiile de juniori care s-au disputat în weekend, Sepsi OSK s-a impus la categoria de vârstă U17, dar a pierdut atât la U16, cât și la Tineret.

Dintre echipele de juniori care au disputat partide în acest weekend, performera a fost echipa de U17 a clubului Sepsi OSK, cea care a învins în Liga Elitelor, Seria Vest, pe UTA Arad, cu rezultatul de 5-2. Golurile care au adus acest succes au fost reușite de Ghimbovschi, Bartha, Clinciu și Fadei - dublă. În următoarea etapă, Sepsi OSK U17 va evolua în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, harghitenii având deja două victorii din tot atâtea meciuri disputate.

În Liga Elitelor U16, Sepsi OSK a pierdut în deplasarea la Kids Tâmpa Brașov, rezultat 2-1 în favoarea gazdelor. Unica reușită a covăsnenilor a fost semnată de Tanczos. În etapa a treia, la Sfântu Gheorghe va veni AFC Botoșani, care în această rundă a pierdut cu 3-0 pe propriul teren în disputa cu LPS Suceava, cea care în prima etapă a remizat cu Sepsi OSK.

În Liga de Tineret, Sepsi OSK a cedat cu 3-0 pe propriul teren în fața celor de la UTA Arad, într-o rundă în care doar Kids Tâmpa Brașov și Banatul Timișoara au mai pierdut la o asemenea diferență de scor. Etapa viitoare, Sepsi OSK va juca în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, o echipă care a pierdut ambele partide de la începutul campionatului.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.