SPORT 14 noiembrie 2023

O victorie, o remiză și două înfrângeri

de Marius Raczek | 709 vizualizări

În partidele din competițiile de juniori la care participă Sepsi OSK, disputate weekendul trecut, doar la categoria de vârstă U14 au reușit o victorie alb-roșii, în rest consemnându-se o remiză și două înfrângeri.

Liga Elitelor U14 a programat în etapa a 11-a partida Sepsi OSK-ACS Juniorul Suceava, victoria revenind covăsnenilor cu rezultatul de 6-3. Golurile au fost reușite de: Brumă și Rotaru - câte o dublă, respectiv Andrei și Demeter. Cu acest succes, Sepsi OSK ocupă poziția a cincea în clasamentul Seriei 1, cu un total de 21 de puncte.

În etapa a 3-a din Play-Off-ul Ligii Elitelor U16, tot pe teren propriu, Sepsi OSK a fost învinsă de AFC Botoșani cu 3-1. Unicul gol a fost reușit de Batzula. Sepsi OSK se află pe locul trei în Seria 1-Play-Off, iar etapa următoare va avea o nouă partidă acasă, un derby, cu liderul ACS FC Bacău.

La categoriile de vârstă U17, respective Tineret, Sepsi OSK a avut parte de o dublă, în deplasare, cu LPS Bihorul Oradea. Bihorenii s-au impus cu 2-1 la U17, golul alb-roșiilor fiind marcat de Endrődi, în timp ce la Tineret, Sepsi OSK prin reușitele jucătorilor Vajna și Gyulai a obținut o remiză, rezultat 2-2.

În clasamentul Seriei Vest-Play-Out al Ligii Elitelor U17, Sepsi OSK ocupă poziția a treia, la egalitate de puncte cu Politehnica Timișoara și Kids Tâmpa Brașov. La Tineret, Sepsi OSK este pe locul secund, tot în Seria Vest - Play-Out, la șapte puncte de liderul CFR Cluj.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.