SPORT 4 aprilie 2023

O singură victorie la juniori

de Marius Raczek | 409 vizualizări

Trei partide au disputat echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK weekendul trecut. Pe lângă o remiză și o înfrângere, la U17 și Tineret, remarcați au fost tinerii de la U16 care s-au impus cu 3-0 la Ploiești.

În Liga Elitelor U16, faza de Play-Out, Sepsi OSK s-a deplasat la Ploiești unde a trecut de ACS Petrosport cu rezultatul de 3-0, prin golurile marcate de Batzula-dublă și Mihoreanu. După șapte etape, Sepsi OSK conduce în clasamentul Seriei 1, fără înfrângere, cu un ecart de 12 puncte față de a doua clasată, LPS Iași.

Tot în deplasare, dar în cadrul Ligii Elitelor U17, Sepsi OSK a remizat cu LPS Banatul Timișoara, rezultat 1-1, golul fiind marcat de Varga. În clasamentul fazei de Play-Out, Seria Vest, Sepsi OSK ocupă poziția secundă, după șapte etape, la trei puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Singura înfrângere a venit în Liga de Tineret, Sepsi OSK pierzând, în deplasare, la Universitatea Craiova, cu rezultatul de 3-0. În clasament, Sepsi OSK se află pe poziția a șasea, ultima, cu o singură victorie și două rezultate de egalitate în șapte partide disputate.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.