SPORT 19 septembrie 2023

O singură victorie în competițiile de juniori

de Marius Raczek | 782 vizualizări

Din cele cinci echipe de juniori ale clubului Sepsi OSK, care au disputat partide în acest weekend, singurul succes a fost obținut în Liga Elitelor U14.

Evoluând în deplasare, la LPS Iași, în cadrul Ligii Elitelor U14, Sepsi OSK a obținut o frumoasă victorie cu rezultatul de 4-1. Cele patru goluri au fost reușite de Brumă și Codreanu, ambii cu câte o dublă. În clasamentul Seriei 1, Sepsi OSK ocupă poziția a patra cu două victorii și o înfrângere.

În Liga Elitelor U15 și U16, Sepsi OSK s-a deplasat la Miercurea Ciuc, acolo unde a suferit două înfrângeri. La U15, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc s-a impus cu rezultatul de 2-0, iar la U16 rezultatul a fost de 3-0 în favoarea gazdelor. Astfel, după șase etape, la U 15, Sepsi OSK ocupă poziția a opta în clasament, în timp ce la U16 se află pe locul secund, aceasta fiind primul insucces în șase etape.

Tot o dublă s-a consemnat și în Liga Elitelor U17, respectiv cea de Tineret, și tot în deplasare, la Timișoara. La U17, Sepsi OSK a remizat, rezultat 1-1 cu Ripensia, grație golului marcat din penalty de Vulpe, în timp ce la Tineret, bănățenii au câștigat la limită, scor 1-0. Situația în clasament este următoarea: la U17, Sepsi OSK ocupă poziția a șaptea, iar la Tineret pe cea de-a zecea.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.