SPORT 27 martie 2023

O remiză și o înfrângere în Liga 3

de Marius Raczek | 511 vizualizări

S-au disputat și partidele din etapa a 18-a contând pentru Liga 3, o rundă prin care sezonul regulat a luat sfârșit, Sepsi OSK 2 obținând o remiză, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă pe propriul teren.

După două înfrângeri consecutive, cu un total de zece goluri primite, Sepsi OSK 2 și-a mai spălat din imagine și a remizat în partida cu FC Odorheiu Secuiesc, disputată la Sfântu Gheorghe. Antrenorul Valentin Suciu a început în formula: Niczuly R. – Crantea, Cïrstean, Moroşanu, Bălănucă, Kocsis, Rența, Ene, Stanilav, Toma, Gyulai. Prima parte a jocului a revenit oaspeților, care au condus la pauză cu 1-0, golul egalizator venind în repriza a doua, marcator Șerban în minutul 66.

KSE Târgu Secuiesc a suferit a treia înfrângere consecutivă, de această dată cedând cu rezultatul de 2-1, pe propriul teren, în partida cu CS Păulești. Covăsnenii au deschis scorul încă din minutul 7, prin Bagoly, dar oaspeții au egalat până la pauză, pentru ca reușita care a decis meciul să vină cu cinci minute înainte de fluierul final.

În urma acestor rezultate, Sepsi OSK 2 a terminat sezonul regulat pe poziția a șaptea, iar KSE Târgu Secuiesc pe locul zece, ultimul în Seria 5. Ambele echipe vor continua competiția în faza de Play-Out, Sepsi OSK 2 cu o primă partidă acasă, cu Kids Tâmpa Brașov, în timp ce KSE Târgu Secuiesc se va deplasa la FC Odorheiu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.