SPORT 8 mai 2023

O remiză și o înfrângere

de Marius Raczek | 713 vizualizări

Acesta este bilanțul echipelor covăsnene din etapa a 7-a contând pentru Play-Out-ul Ligii 3, remiza fiind reușită de Sepsi OSK 2, în timp ce KSE Târgu Secuiesc este tot mai aproape de retrogradare.

Deși a întâlnit, pe propriul teren, o echipă aflată pe un loc retrogradabil, Olimpic Zărnești, Sepsi OSK 2 a avut o partidă dificilă, reușind să evite înfrângerea. Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, apoi, după pauză, s-au distanțat, golurile reușite de Toma și Grigore stabilind scorul final, 2-2. Antrenorul Valentin Suciu a utilizat formula de start: Niczuly R. - Cranțea, Cïrstean, Moroşanu, Mitu, Rența, Nistor, Grigore, Stanislav, Toma, Kocsis.

Evoluând în deplasare, la Kids Tâmpa Brașov, KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă cu rezultatul de 4-1. Santa a marcat primul gol al partidei, și KSE Târgu Secuiesc a condus până în minutul 64, când gazdele au egalat, pentru ca un minut mai târziu să preia conducerea, alte două reușite venind în ultimul sfert de oră.

După șapte etape disputate din Play-Out-ul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK rămâne pe poziția a șaptea, în timp ce KSE Târgu Secuiesc se află pe ultimul loc, la șapte puncte distanță de prima poziție care asigură salvarea de la retrogradare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.