SPORT 19 mai 2023

O nouă victorie cu CFR Cluj?

de Marius Raczek | 3922 vizualizări

Etapa a 9-a, penultima din faza de Play-Off și a sezonului din Superliga, programează partida Sepsi OSK - CFR Cluj, întâlnirea urmând a avea loc sâmbătă, 20 mai, cu începere de la ora 20:30, pe Sepsi OSK Arena.

După opt etape disputate în Play-Off, Sepsi OSK a rămas cu o singură victorie, cea de pe teren propriu cu Rapid București, runda trecută mai contabilizând o remiză, tot în confruntarea cu echipa din Giulești. Pornită cu cea mai mică zestre de puncte în această fază a competiției, chiar dacă a luat patru puncte din partidele cu Rapid, trupa lui Cristiano Bergodi nu mai poate evita poziția a șasea. Rămâne însă onoarea, și de ce nu, speranța unei victorii, mai ales că, la ultima întâlnire cu CFR Cluj, alb-roșii s-au impus cu categoricul rezultat de 3-0, în semifinalele Cupei României.

CFR Cluj nu traversează o perioadă prea bună, campionii ultimelor cinci ediții, în acest sezon, irosind deja până și șansa matematică de a-și apăra supremația în primul eșalon valoric. Elevii lui Dan Petrescu au adunat un singur punct, adică o remiză și patru înfrângeri. Astfel, din lupta pentru titlu, clujenii au ajuns să fie nevoiți a strânge puncte pentru a nu pierde poziția a treia, un mare pas în spate pentru o gruparea care a dominat fotbalul autohton în ultimii ani.

În acest sezon al Superligii, Sepsi OSK și CFR Cluj s-au întâlnit de trei ori. De două ori s-a impus CFR Cluj, cu același rezultat, 2-1, în ambele partide disputate în Gruia, pentru ca la Sfântu Gheorghe să se consemneze o remiză, scor 2-2. De atunci a mai avut loc partida din Cupa României, acel deja amintit 3-0, cea mai categorică victorie pentru Sepsi OSK în partidele cu multipla campioană.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.