SPORT 27 decembrie 2015

O nouă victorie clară pentru Sepsi-SIC cu campioana din Târgoviște

de Sever Ioan Miu | 831 vizualizări

Victorie lejeră pentru echipa locală de baschet feminin Sepsi-SIC în meciul cu CSM Târgoviște de pe 23 decembrie. Fetele lui Zoran Mikes au obținut victoria cu scorul de 78-51, ca un cadou de Crăciun pentru fanii adunați, ca de obicei, în număr mare în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Avansul fetelor noastre s-a conturat încă din primul sfert, terminat cu 24-17, pentru ca în a doua pătrime scorul să fie mai strâns, de 16-12. Astfel, la pauză, tabela de marcaj arăta 40-29 pentru gazde. Al treilea sfert a început cu același punctaj ca primul, 24 de puncte pentru echipa lui Zoran Mikes, în timp ce dâmbovițencele au înscris numai 11 puncte. În ultima pătrime a partidei, Târgoviște a înscris tot 11 puncte, în timp ce gazdele au marcat 14 puncte.

Topul marcatoarelor pentru Sepsi SIC a fost condus şi de această dată de Tyaunna Marshall, cu 20 de puncte, urmată de Amanda Thompson și Shante Evans, fiecare cu 14 puncte. Meciul cu Târgoviște a fost marcat și de strângerea de cadouri pentru copiii orfani din Centrul Apor Vilmos din Covasna, patronat de către părintele Böjte Csaba, zeci de cutii de pantofi cu jucării, rechizite sau obiecte de vestimentație fiind aduse de către suporteri.

În ultimul meci de anul acesta din campionat, desfășurat pe 28 decembrie, Sepsi SIC va întâlni în deplasare Universitatea Goldiș ICIM din Arad.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.