SPORT 22 noiembrie 2010

O nouă victorie a fetelor de la Sepsi BC

de Covasna Media | 446 vizualizări
După un meci dominat în totalitate, SEPSI BC învinge la 35 de puncte diferenţă Universitatea Cluj 79-44 într-un meci controlat în totalitate de fetele noastre, care au pornit ca din puşcă, 21-12 în primul sfert, 37-22 deja la pauză, iar sfertul al treilea a fost 29-9. Cu acelaşi public entuziast în spate, fetele de la SEPSI BC nu au avut prea mult de furcă în compania tinerelor jucătoare clujence, iar cea mai mare bucurie

După un meci dominat în totalitate, SEPSI BC învinge la 35 de puncte diferenţă Universitatea Cluj 79-44 într-un meci controlat în totalitate de fetele noastre, care au pornit ca din puşcă, 21-12 în primul sfert, 37-22 deja la pauză, iar sfertul al treilea a fost 29-9. Cu acelaşi public entuziast în spate, fetele de la SEPSI BC nu au avut prea mult de furcă în compania tinerelor jucătoare clujence, iar cea mai mare bucurie a fost că au trecut peste meciul nereuşit de la mijlocul săptămânii de la Alba Iulia. De remarcat liniile foarte bune de punctaj obţinute de primul cinci trimis în teren de antrenorul Veres Attila – Vass Ildiko, 19 puncte, 6 recuperări, Bianca Vescan 12 puncte, 10 recuperări şi Andreea Huţanu, 10 puncte, 10 recuperări Annemarie Părău, 17 puncte, 7 pase decisive, Florentina Ardeleanu, 8 puncte şi 4 pase decisive.

Pe parcurs au mai fost folosite Natalia Terglav, 4 puncte, 7 recuperări, Szocs Emoke, 2 puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive, Sandor Emoke, 5 puncte, Bordas Noemi, 2 puncte şi 2 recuperări, Kerekes Izabella. Sâmbăta următoare se încheie seria de 3 meciuri acasă, în compania celor de la CSU Oradea, urmând ca apoi să ne deplasăm la Satu Mare şi ulterior să încheiem sezonul în decembrie, pe teren propriu în mult-aşteptata revanşă cu ICIM Arad.

www.sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.