SPORT 11 noiembrie 2023

O nouă remiză

de Marius Raczek | 649 vizualizări

În etapa a 16-a din Superliga, prima a returului sezonului regulat din Superliga, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren cu Rapid București, rezultat alb, 0-0.

Partida dintre Sepsi OSK și Rapid București s-a încheiat cu un rezultat corect, practic niciuna dintre echipe nefiind dispusă să riște suficient pentru a obține cele trei puncte. Oaspeții au avut primele două ocazii prin Iacob și Papeau, dar de fiecare dată balonul nu a nimerit cadrul porții lui Niczuly. Apoi, I.Gheorghe l-a pus la încercare pe Moldovan, dar portarul giuleștenilor a respins. Tot Sepsi OSK a fost mai periculoasă și din nou, același Moldovan, a intervenit la șutul lui Aganovic.

În partea secundă, Borza, de la oaspeți, a avut prima oportunitate, dar reluarea sa din marginea careului mare a fost respinsă de Niczuly. Tot Rapid s-a arătat mai periculoasă, și în minutul 79 Tsoumou a trimis spectaculos din foarfecă, balonul însă a nimerit bara transversală. Singura ocazie notabilă pentru Sepsi OSK, în repriza secundă, a fost lovitura de cap a lui Debeljuh la care Moldovan a intervenit cu siguranță.

Etapa următoare Sepsi OSK va evolua în deplasare, la FC U Craiova 1948.

Superliga, Etapa 16

Sepsi OSK-Rapid București 0-0

Arbitru: Ovidiu Hațegan, Asistenți: Mircea Grigoriu, Ciprian Danșa

Cartonașe galbene: Alimi (50’) - Papeau (35’), Funsho (49’)

Sepsi OSK: Niczuly - Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan (Varga 63’) - Rența, Alimi - I. Gheorghe, Ștefănescu, Aganovic (Matei 73’) – Safranko (Debeljuh 73’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (Kait 58’), Al. Albu (Cîrjan 73’), Al. Ioniță II (Tsoumou 58’) - Funsho, Borja Valle, Papeau (El Sawy 84’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.