SPORT 12 mai 2023

O nouă partidă în Capitală

de Marius Raczek | 5150 vizualizări

În etapa a 8-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK va avea astăzi, cu începere de la ora 20:30, o nouă partidă în deplasare, de această dată în Giulești, cu Rapid București.

Se vor afla față în față echipele care au pierdut runda trecută, în această fază a competiției, practic ocupantele ultimelor două locuri din Play-Off. Desigur, în aceste condiții, aceasta este partida în care își pune speranța și Sepsi OSK, dar și Rapid, în a mai aduna puncte. Deși au jucat curajos la FCSB, elevii lui Cristiano Bergodi au pierdut. Referitor la ce va fi în Giulești, antrenorul italian a declarat în prefața meciului că: „Deși am avut puțin timp la dispoziție pentru recuperare, vom alinia o echipă competitivă. Va fi o partidă dificilă, atât din prisma atmosferei de pe Giulești, cât și pentru că Rapid va încerca să demonstreze că înfrângerea de la Constanța (n.r. câștigată de Farul cu 7-2), a fost un accident”.

Prin jocul rezultatelor, plecând cu un bagaj mai solid de puncte în Play-Off, și cu doar două victorii, Rapid București mai poate spera matematic chiar și la locul trei. Pentru aceasta însă Adrian Mutu va trebui, în primul rând, să refacă moralul echipei, înfrângerea la cinci goluri diferență de la Constanța putând fi acel punct slab pe care Sepsi OSK l-ar putea exploata.

Șase partide s-au consemnat până în prezent între Sepsi OSK și Rapid București. Trei victorii au revenit Rapidului, două partide s-au terminat la egalitate, un singur succes revenind covăsnenilor. Acel succes a fost chiar în turul fazei de Play-Off, la Sfântu Gheorghe, când Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-0, prin golurile marcate de Tudorie și Ștefănescu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.