SPORT 30 iulie 2017

O înfrângere dureroasă

de Covasna Media | 851 vizualizări

Reacții din tabăra Sepsi OSK după meciul cu Botoșani

La finele meciului FC Botoșani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din etapa a III-a a Ligii I la fotbal, câștigat de gazde cu 5-1, conform regulamentelor, televiziunile au invitat pentru interviuri, jucători de la Sepsi, dar și pe antrenorul Valentin Suciu.

Patrick Petre a declarat următoarele: „Nu trebuie să fim judecați după acest rezultat. Avem nevoie de 7-8 jocuri pentru a ne închega”. Întrebat de reporteri despre relația sa cu clubul de care aparține, Dinamo București, Petre a spus: „Am urmărit aseară meciul cu Bilbao și cred că au jucat foarte bine (Dinamo – Athletic Bilbao 1-1 în Europa League - n. red.). Sunt dinamovist și m-aș întoarce oricând m-ar solicita înapoi”. Patrick Petre evoluează la Sepsi OSK sub formă de împrumut, până la 30 iunie 2018. Nu ne deranjează apartenența lui Petre junior la clubul care l-a format însă, dincolo de aceste cuvinte, ne-ar bucura să știm că, atât timp cât joacă pentru Sepsi, se implică la capacitate maximă în fiecare meci. Ce-i drept, până în prezent, s-a remarcat prin câteva acțiuni ce nu pot fi trecute cu vederea, între care  un gol superb pentru Sepsi, pe finalul meciului de la Botoșani, după ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

Pe de altă parte, vizibil afectat de rezultat, antrenorul Valentin Suciu s-a mărginit să spună că „am început meciul de la 0-1. Am atacat în căutarea egalării, dar pe contraatac Botoșaniul ne-a taxat de fiecare dată. Golul al doilea ne-a turnat plumb în ghete, iar eliminarea din startul reprizei secunde a tranșat soarta meciului”.

Astafei, fost jucător la Botoșani, a primit direct cartonașul roșu, pentru o presupusă lovitură în zona feței. La acel duel aerian, fundașul gazdelor, Miron, s-a ales cu buza superioară spartă. „Cred că a fost o decizie exagerată. Am încercat să îl feresc pe Miron, neavând intenția de a-l lovi. Păcat, deoarece această decizie ne-a anihilat orice șansă”, a declarat Astafei, după acest incident.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a stabilit două recorduri negative după jocul de la Botoșani. Echipa covăsneană a primit cel mai rapid gol al campionatului, în secunda 50, dar a și încasat cea mai severă bătaie, în cele trei etape scurse din competiție.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.