SPORT 2 august 2023

Niczuly Roland și Liviu Ciobotariu, nominalizați la premiile Gazetei Sporturilor

de Marius Raczek | 990 vizualizări

Odată cu reluarea competițiilor interne, Gazeta Sporturilor lansează binecunoscutul sondaj prin care sunt desemnați jucătorul, respectiv antrenorul lunii, printre nominalizări regăsindu-se Niczuly Roland și Liviu Ciobotariu.

Sepsi OSK este în acest moment o echipă pe val, cum se spune. Cinci partide, în Supercupa României, Superliga și Conference League, patru victorii și o remiză fiind bilanțul alb-roșilor, un început de sezon foarte bun pentru o echipă cu obiective mărețe. Așa cum ne-a obișnuit, Gazeta Sporturilor continuă să premieze jucătorii și antrenorii care s-au remarcat, în sondajul pentru luna iulie fiind incluși, nu întâmplător, doi reprezentanți ai Sepsi OSK, Niczuly Roland și Liviu Ciobotariu.

În cazul lui Niczuly Roland argumentele realizatorilor sunt: „Eroul lui Sfântu Gheorghe, omul care aduce liniștea în apărare și care blochează orice șut venit de la adversari. Un iulie de poveste fără gol primit în cinci meciuri jucate pe toate fronturile. Evoluții senzaționale în SuperLigă cu Rapid, FCU și Dinamo, dar și un meci fabulos la Sofia, contra ȚSKA-ului, în Conference League.” Despre Liviu Ciobotariu: „Indiscutabil, Sepsi este revelația și surpriza plăcută a lunii iulie. Venirea lui Ciobotariu a adus liniștea de care clubul avea nevoie. Ciobi a câștigat Supercupa și a început excelent campionatul: două victorii, un egal și niciun gol primit. Bonusul e surpriza plăcută din Conference League, unde a câștigat 2-0 pe terenul celor de la ȚSKA.”

La capitolul „Jucătorul lunii” mai sunt nominalizați: Florinel Coman (FCSB), Alexandru Chipciu (U Cluj), Marko Dugandzic (Rapid) și Alexandru Mitriță (U Craiova). În luptă pentru trofeul „Antrenorul lunii”, alături de Liviu Ciobotariu se mai regăsesc: Andrea Mandorlini (CFR Cluj) și Elias Charalambous (FCSB).

Și dumneavoastră îi puteți spijini pe Niczuly Roland și Liviu Ciobotariu, cu câte un vot, aici

Sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.