SPORT 18 aprilie 2024

Niczuly Roland și Andres Dumitrescu în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 1141 vizualizări

În etapa a 4-a din Play-Off, Sepsi OSK a obținut prima victorie din partea secundă a Superligii, doi jucători ai alb-roșilor, Niczuly Roland și Andres Dumitrescu regăsindu-se printre evidențiați din anchetele realizate de Liga Profesionistă de Fotbal.

Sepsi OSK s-a impus dramatic în Giulești, cu un gol venit în al cincilea minut de prelungiri, dar și-a trecut astfel în cont prima victorie în faza de Play-Off. Deși a permis gazdelor să-și creeze ocazii, alb-roșii au beneficiat în câteva situații de intervențiile căpitanului, Niczuly Roland. De asemenea, golul putea veni și mai devreme, dar Andres Dumitrescu și Pavol Safranko s-au incomodat, primul reluând cu capul pe lângă poartă.

Pentru intervențiile sale, Niczuly Roland a fost desemnat omul meciului, și de asemenea introdus în echipa ideală a etapei cu motivația: „Niczuly Roland – A închis excelent poarta, contribuind astfel la prima victorie reuşită de covăsneni în actuala ediţie de play-off”. De asemenea, în „11-le” ideal al rundei a fost nominalizat și Andres Dumitrescu, despre care Liga Profesionistă de Fotbal spune: „Andres Dumitrescu – O nouă prestaţie consistentă pentru jucătorul celor de la Sepsi, care a acoperit excelent întreg flancul stâng”.

Pentru Sepsi OSK urmează partida cu Universitatea Craiova, care va avea loc duminică, 21 aprilie, cu începere de la ora 19:00, la Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.