SPORT 12 iulie 2023

Nicolae Păun, până în 2027 la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 975 vizualizări

Cu doar trei zile înaintea startului în noua ediție a Superligii, Sepsi OSK și-a asigurat continuitatea în lot a mijlocașului Nicolae Păun, care și-a prelungit contractul până în 2027.

O dată cu instalarea lui Cristiano Bergodi la Rapid București, chiar primul adversar pentru Sepsi OSK în ediția 2023-2024 a Superligii, s-a vorbit mult în presă despre dorința antrenorului italian de a-i duce în Giulești pe Marius Ștefănescu, Nicolae Păun și Andres Dumitrescu. Desigur zvonurile au o bază, aceea că Bergodi îi cunoaște foarte bine pe foștii săi elevi.

Cel puțin în ceea ce-l privește pe Nicolae Păun, speculațiile nu mai sunt valabile, mijlocașul de 24 ani semnând prelungirea contractului cu Sepsi Osk până în vara anului 2027. Nicolae Păun a fost transferat la Sepsi OSK în 2018, de atunci, el a adunat peste 70 de prezențe în tricoul alb-roșu și și-a adus aportul la cucerirea celor patru trofee din vitrina clubului. Mai mult, pe baza evoluțiilor sale a intrat în vizorul echipei naționale pentru care a debutat în 2022, într-o partidă cu Muntenegru, adunând până în prezent două selecții.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.