SPORT 2 mai 2023

Nicio victorie în competițiile de juniori

de Marius Raczek | 681 vizualizări

Trei partide au avut de disputat weekendul trecut juniorii clubului Sepsi OSK, în toate cele trei aceștia fiind învinși.

Deși pornea favorită în partida cu ultima clasată în Seria 1, faza de Play-Out, în cadrul Ligii Elitelor U16, Sepsi OSK a pierdut pe propriul teren în fața echipei ACS Târgu Mureș 1898 cu rezultatul de 2-1. Mihoreanu a deschis scorul și Sepsi OSK a condus la pauză, apoi mureșenii au revenit în repriza secundă și au întors soarta partidei. Aceasta a fost ultima întâlnire din faza de Play-Out, Sepsi OSK terminând pe prima poziție în Seria 1, cu opt victorii și două înfrângeri.

Evoluând în deplasare, în cadrul Ligii Elitelor U17, faza de Play-Out, Seria Vest, Sepsi OSK a cedat cu 1-0 pe terenul celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Cu acest rezultat, Sepsi OSK a terminat pe poziția secundă, cu cinci victorii, patru remize și o înfrângere, la trei puncte de CFR Cluj.

Cea mai mare înfrângere a venit în Liga de Tineret, Sepsi OSK pierzând la UTA Arad cu rezultatul de 3-0, într-o partidă în care s-au întâlnit de fapt, prima și ultima clasată. În faza de Play-Off, Seria Vest, Sepsi OSK a terminat pe poziția a șasea, ultima, cu o victorie, trei remize și șase înfrângeri.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.