SPORT 30 octombrie 2022

Nici de această dată...

de Marius Raczek | 450 vizualizări

În etapa a 16-a, prima din returul sezonului regulat al Superligii, Sepsi OSK a pierdut pe propriul teren cu Universitatea Craiova, astfel că echipa condusă de Cristiano Bergodi a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

Începutul de partidă ne-a arătat o echipă covăsneană sigură pe ea, până în minutul 39 Sepsi OSK fiind cea care și-a creat oportunități de a marca. De două ori Rondon, iar apoi Aganovic au fost la finalizare, rezultatul de egalitate, însă, s-a menținut. Singura fază periculoasă a oltenilor a avut-o Baiaram, care a reluat cu capul pe lângă poartă centrarea venită de la Vătăjelu. 

În partea secundă, într-un interval de numai două minute, din nou Rondon s-a aflat în centrul atenției, dar șutul atacantului venezuelean a fost blocat de Arlauskis, pentru ca la următoarea fază balonul să nu nimerească cadrul porții. Unicul gol al partidei a venit în minutul 58, atunci când Vătăjelu a prins un șut din afara careului și l-a învins pe Niczuly. Finalul a fost dramatic, Safranko a trimis cu capul în transversală centrarea lui Aganovic, iar apoi bara laterală s-a opus șutului din unghi al lui Achahbar.

Deși a avut numeroase ocazii, Sepsi OSK nu a reușit nici de această dată să acumuleze puncte în clasament, iar până la disputarea întregii etape ocupă poziția a opta. În următoarea etapă, Sepsi OSK va evolua în deplasare la FC Argeș.

Superliga, Etapa 16

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 0-1 (0-0)

Arbitru: Marian Barbu. Asistenți: Mircea Orbuleț, Marius Badea

A marcat: Vătăjelu (58’)

Cartonașe galbene: Tamás (90’), Aganovic (90’+4) – Hanca (27’), Arlauskis (90’)

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu (Varga 67’), Ninaj, Tamás, Dumitrescu – Aganovic, Rodriguez – Rondon (Tudorie 81’), Matei (Achahbar 72’), Ștefănescu (Bărbuț 81’) – Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi. Universitatea: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Hanca (Mateiu 56’), Crețu, Căpățînă (Martic 71’), Nistor (Câmpanu 85’), Vătăjelu – Rivaldinho (Markovic 85’), Baiaram (Roguljic 71’). Antrenor: Mirel Rădoi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.