SPORT 4 mai 2018

Neagoe, Sepsi OSK: „Ne așteaptă un meci mai dificil decât cel cu Dinamo”

de Iulia Drăghici - Taraș | 3583 vizualizări

Echipa din Sfântu Gheorghe se pregătește pentru meciul de luni, cu Concordia Chiajna

După victoria uriașă obținută luni contra echipei bucureștene Dinamo, Sepsi OSK se pregătește pentru un nou chiar și mai greu, după cum a declarat vineri antrenorului Eugen Neagoe, într-o conferință de presă.  

„Suntem la jumătatea play-out-ului. Au trecut primele șapte jocuri și începând e luni urmează și returul. Suntem în acest moment într-o poziție bună. Mi-aș fi dorit să fim chiar mai sus cu o poziție pentru că puteam. Să ne gândim la punctele pe care le-am pierdut, dar oricum, băieții merită felicitări pentru tot ce au făcut până în acest moment, dar încă nu este de ajuns. Nu vreau să ne oprim aici. Ei, așa cum i-am văzut și la antrenamente, sunt motivați, sunt conștienți că nimic nu s-a terminat. Chiar dacă am obținut o victorie foarte importantă, frumoasă, contra celor de la Dinamo. Și după un joc foarte, foarte bun (...), scorul putea fi și mai mare.  Oricum a fost o victorie frumoasă, dar luni ne așteaptă un joc, cred mai dificil decât cel pe care l-am avut cu Dinamo”, a declarat antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, neînvins în play-out de peste 20 de partide consecutiv.

Conferința de presă a continuat cu discuții despre jucători, pregătire, vânzarea de bilete la meciuri și altele. Urmărește în continuare conferința de presă:

 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.