SPORT 10 iunie 2022

Modificări de efectiv la Sepsi-SIC

de Marius Raczek | 992 vizualizări

Sezonul trecut a fost unul perfect pentru Sepsi-SIC, care a cucerit atât titlul național, cât și Cupa României, trupa lui Zoran Mikes fiind deja cu gândul la ceea ce va urma.

Sepsi-SIC a anunțat pentru sezonul viitor cooptarea unei jucătoare noi, în timp ce două sportive vor părăsi gruparea din Sfântu Gheorghe, iar alte trei și-au prelungit înțelegerile contractuale. Legat de plecări, până în acest moment, au părăsit gruparea alb-verde americanca Shaqwedia Wallace și Anisia Croitoru. În sezonul trecut Wallace a evoluat în 30 de partide, în câteva rânduri fiind desemnată jucătoarea meciului, iar Croitoru a strâns 27 de prezențe pentru Sepsi-SIC.

Cele trei sportive care au decis să continue la Sepsi-SIC sunt: Anamaria Pop, Ștefania Cătinean și Orban Nikolett. Dacă pentru Pop va fi al doilea sezon la Sfântu Gheorghe, Cătinean și Orban îl vor bifa pe cel de-al patrulea. Singura sportivă transferată, deocamdată, este Andreea Mititelu, în vârstă de 21 de ani. Ea a sosit de la Phoenix Constanța, echipă pentru care în precedenta ediție a Ligii Naționale a evoluat în 29 de partide.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.