SPORT 16 iulie 2018

Anunț important al AJF Covasna

de Covasna Media | 1014 vizualizări

Membrii afiliați au obligația ca la începutul fiecărui sezon competițional, până la data de 20 iulie, odată cu cererea de înscriere în competiție, să depună la Asociaţia Judeţeană de Fotbal un formular de actualizare date (a se vedea în secțiunea formulare de pe site-ul oficial al instituției) însoțit, dacă este cazul, de documentele justificative oricăror eventuale modificări survenite în structura membrului afiliat, forma juridică, schimbarea organelor de conducere, a sediului şi alte asemenea. Daca membrul afiliat nu-si îndeplinește această obligație acesta poate fi sancționat în conformitate cu Regulamentele FRF/AJF în vigoare.

Datele de începere ale ediţiei 2018-2019 ale Ligii a 4-a şi Ligii a 5-a au fost stabilite pentru 11 august, respectiv 18 august anul curent. În acest sens, Compartimentul Competiţii a demarat procesul de înscriere a echipelor participante în noua ediţie de campionat a celor două competiţii.

În conformitate cu dispoziţiile articolului 38 pct.1 alin.14 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, cluburile în cauză vor trebui să completeze şi apoi să trimită cererea de înscriere la Compartimentul Competiţii,  prin fax, la numărul 0267/315943, e-mail ajf_covasna@yahoo.ro şi apoi originalul, la adresa: Str. Banki Donat nr. 25, Sfantu Gheorghe.

Cererea de înscriere va fi transmisă până la data de 20 iulie 2018, ora 14.00 - pentru seniori/juniori, disponibilă în format electronic, în secţiunea FORMULARE a site-ului www.frf-ajf.ro/covasna.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.