SPORT 24 aprilie 2024

Medaliile de consolare

de Marius Raczek | 987 vizualizări

Sepsi-SIC a trecut de CS Municipal Târgoviște în a treia partidă contând pentru finala mică a Ligii Naționale de Baschet Feminin, și astfel a cucerit medaliile de bronz ale ediției 2023-2024.

Cum situația partidelor din finala mică era de 1-1, câte un succes de fiecare parte, Sepsi-SIC s-a văzut nevoită să câștige decisivul care a avut loc la Sfântu Gheorghe. 

Primele două sferturi au fost echilibrate, la pauză fetele pregătite de Zoran Mikes având un avantaj de cinci puncte. În sfertul trei a venit desprinderea, iar Sepsi-SIC s-a impus la final cu rezultatul de 87-69 (23-21, 18-14, 27-16, 19-18). 

Principalele marcatoare au fost: Jankovic (20 de puncte), Nyström și Armanu (câte 14 puncte), respectiv Gereben, Cătinean, Belegante și Range (toate cu câte 8 puncte).

Astfel, Sepsi-SIC a cucerit în premieră medaliile de bronz ale Ligii Naționale de Baschet Feminin, o consolare pentru un sezon în care, după o lungă supremație, a pierdut atât titlul de campioană, cât și pe cel de deținătoare a Cupei României.

Sursa foto: Facebook/Sepsi SIC.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.