SPORT 23 mai 2022

Medalia de argint la Campionatele Naționale de Judo U15, cucerită de o sportivă de la CSM Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1267 vizualizări

Sportiva Brianna Andreea Lungu, legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, a cucerit medalia de argint la Campionatele Naționale de Judo U15 ani. Competiția a avut loc la Sibiu, în perioada 20-22 mai. 

Printre participanții la Campionatele Naționale de Judo U15 și U13 ani din sfârșitul de săptămână trecut s-au numărat și trei sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe, însoțiți de antrenorul prof. Petru Oltean: Brianna Andreea Lungu, Gabriela Onișoru și Ștefan Huțul. 

În această competiție s-a remarcat Brianna Andreea Lungu, cu locul II, medalie de argint și titlul de vicecampioană națională la categoria 52 kg / U15 ani. 

Evoluția sportivilor mei a fost una foarte bună, Lungu Brianna pierde în finală medalia de aur la o diferență mică de puncte, iar Onișoru Gabriela și Huțul Ștefan, aceștia fiind mai mici de ani, au avut o evoluție bună.

Toate cheltuielile de participare, deplasare, masă și cazare au fost acoperite de Clubul CSM Sfântu Gheorghe, mulțumim domnului director George Carcadia”, se arată într-o informare de presă semnată de antrenorul Petru Oltean. 

Campionatele Naționale de Judo U15 și U13 au avut loc în perioada 20-22 mai a.c. în Sala de Sport Transilvania din Sibiu. În competiție au fost înscriși aproximativ 500 de sportivi din peste 200 de cluburi din întreaga țară. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.