SPORT 3 aprilie 2024

Marius Ștefănescu și Sherif Kallaku, evidențiați de LPF

de Marius Raczek | 1447 vizualizări

În etapa secundă din Play-Off, Sepsi OSK a obținut primul punct din această fază a Superligii, în anchetele realizate de Liga Profesionistă de Fotbal fiind evidențiați Marius Ștefănescu și Sherif Kallaku.

Sepsi OSK a pornit, practic, ca outsider în Play-Off-ul Superligii, dar decisă să-și joace șansa până la capăt. Chiar dacă pe fondul unui joc relativ bun băieții lui Bernd Storck au cedat în prima partidă, în meciul cu CFR Cluj a venit și primul punct (scor 1-1). La golul marcat de alb-roșii au contribuit ambii jucători evidențiați de Liga Profesionistă de Fotbal, în anchetele realizate după fiecare etapă.

Marius Ștefănescu, autorul reușitei, a primit o pasă excelentă de la Sherif Kallaku și a șutat perfect la colțul lung. Pentru golul marcat, dar și pentru evoluția sa, Marius Ștefănescu a fost desemnat jucătorul meciului, dar nu a fost de ajuns pentru a fi nominalizat în echipa ideală a etapei. În schimb, din aceasta nu lipsește autorul pasei decisive, Sherif Kallaku, motivația Ligii Profesionste de Fotbal fiind: „Sherif Kallaku - A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.”

Pentru Sepsi OSK urmează o nouă partidă pe teren propriu, în fața campioanei en-titre, Farul Constanța, întâlnire programată vineri, 5 aprilie, cu începere de la ora 20:30.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.