SPORT 26 iulie 2023

Marius Ștefănescu, la Sepsi OSK până în 2026

de Marius Raczek | 792 vizualizări

Unul dintre cei mai doriți jucători din Superliga, Marius Ștefănescu, și-a prelungit contractul cu Sepsi OSK până în vara anului 2026.

Marius Ștefănescu a fost mai mereu printre remarcații echipei, evoluțiile sale din Superliga pentru Sepsi OSK propulsându-l, inevitabil, și în echipa națională. Desigur ne vom aminti mereu cu plăcere de prima finală a Cupei României cucerită de alb-roșii, acel 2-1 cu FC Voluntari, în care Marius Ștefănescu a marcat ambele goluri. Ca și în cazul lui Nicolae Păun sau Andres Dumitrescu, interesul a fost și a rămas mare din partea cluburilor din Superliga, dar Marius Ștefănescu a decis să continue la Sfântu Gheorghe, înțelegerea semnată fiind până în vara anului 2026.

Născut la Caracal, Marius Ștefănescu a ajuns la Sepsi OSK în 2018, adunând peste 120 de partide în tricoul dublei câștigătoare a Cupei și Supercupei României. De asemenea, are două selecții pentru România, debutul său în rândul „Tricolorilor” consemnându-se în 2022, într-o partidă cu Muntenegru.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.