SPORT 17 aprilie 2019

Maria Raluca Artene – aur şi argint la Palermo

de Covasna Media | 1104 vizualizări

A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a luat startul la competiția internațională de înot „Trofeo Nicola Ferrante 2019”, care s-a desfășurat în perioada 12-14 aprilie, la bazinul olimpic „Viale del Fante”. Aflată la cea de-a II-a ediție, competiția a avut loc în capitala regiunii Sicilia și a provinciei Palermo din Italia, organizată de Clubul Sportiv Nadir și Înotătorii din Palermo 2000, cu sprijinul Federației Italiane de Înot.

În cadrul acestei competiţii au participat 737 de înotători din Italia, Franța și România.

Cei doi reprezentanți ai „Asociaţiei Club Sportiv Ciprian, Sfântu Gheorghe au dat dovadă de profesionalism și au arătat că pot face față cu usurință unei competiții de o asemenea anvergură. Înotătorii de 16 ani, ambii elevi ai Colegiului National „Mihai Viteazul”, au obținut următoarele rezultate:

  • Maria Raluca Artene, bursieră „Dr. Bock Industries 2018/2019”, a cucerit locurile I şi II, obținând medalia de aur la proba de 50m spate și medalia de argint la proba de 100m spate.
  • Barabás András a ocupat locurile 5 şi 7 la probele de 50m liber, respectiv 100m liber, fiind foarte aproape de a ocupa un loc pe podium.

Antrenorul senior Ciprian Grosu se declară mulțumit de evoluția sportivilor și de performanțele lor: „Le mulțumesc și sunt mândru de ei. Ne-am bucurat enorm să reprezentăm orașul şi județul nostru într-o competiție internațională din care să ne întoarcem cu aur, argint și rezultate atât de bune. Pe aceasta cale ținem să le mulțumim sponsorilor noștri: Arcon S.R.L., Bertis S.R.L. și  Tribel F.F. ”

(Comunicat A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.