SPORT 27 octombrie 2014

Maratonul de baschet de 12 ore a fost un succes

de Székely Emőke | 524 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc cea de-a cincea ediție a Maratonului de Baschet de 12 ore, organizat de Asociația Sepsi ISE în sala de sport a Liceului Economic „Berde Áron” din Sfântu Gheorghe. Organizatorii și-au propus ca două echipe, Albii și Negrii, să joace de la ora 9 dimineața până la 9 seara, și au reușit. Totul sub semnul fair-play-ului și al prieteniei, partida deloc scurtă nefiind arbitrată.

Președintele Sepsi ISE, Bara Hunor, ne-a declarat că anul acesta au participat aproape 50 de persoane, care au fost împărțite în două echipe. Ca o curiozitate, la mijlocul celor 12 ore cele două formații au schimbat tricourile, și astfel Albii au devenit Negrii, și invers. Voia bună a fost la ea acasă, însă pentru că a fost vorba de un meci, a trebuit să fie și un câștigător. Anul acesta au câștigat Negrii (679-650), la fel ca și anul trecut, de altfel.

De asemenea, a fost organizat și deja tradiționalul concurs de aruncare la coș, la aruncări de două puncte cea mai bună s-a dovedit a fi Veress Adrienn, iar la cele de trei puncte, Fekete Lehel.

Evenimentul a fost susținut de Fundația Communitas și Consiliul Județean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.