SPORT 20 aprilie 2023

Locul șapte pentru KSE Târgu Secuiesc

de Marius Raczek | 632 vizualizări

După ce în prima partidă contând pentru locurile 7-8 din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, KSE Târgu Secuiesc o învinsese pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, covăsnencele s-au impus și în partida a doua, astfel că la finalul competiției au ocupat poziția a șaptea.

KSE Târgu Secuiesc s-a deplasat la Târgu Mureș având deja un prim succes în partida pentru locurile 7-8, 70-59 cu BC Sirius Mureșul, obținut în Sala Sporturilor Kicsid Gábor. Astfel, fetele pregătite de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpar mai aveau nevoie de o victorie pentru a termina sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale de Baschet Feminin pe poziția a șaptea. Și victoria a venit, rezultat 79-75 (19-17, 19-19, 23-18, 18-21), chiar dacă gazdele au dat o replică pe măsură. Principalele marcatoare au fost: Hawks (27 de puncte), Corda (19 puncte) și Biszak (14 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Taylor Celeste Hawks, care în statistica personală a adunat 27 de puncte marcate, 6 recuperări și 8 pase decisive.

Dacă KSE Târgu Secuiesc a terminat sezonul pe locul șapte, astăzi, toate gândurile se îndreaptă către Constanța, acolo unde Sepsi-SIC poate, cu o victorie, să-și apropie un nou titlu de campioană. Partida CSM CSU Constanța - Sepsi-SIC va începe la ora 18:00, Sepsi-SIC având deja două victorii în finala care se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.