SPORT 11 mai 2024

Locul cinci este asigurat

de Marius Raczek | 1154 vizualizări

După o partidă pe care a dominat-o în mare parte, Sepsi OSK a învins-o pe Rapid București cu rezultatul de 3-2, în ultima partidă disputată pe propriul teren în acest sezon, astfel că alb-roșii și-au asigurat poziția a cincea la finalul competiției.

Sepsi OSK a intrat bine în meci, a avut posesia, dar prima situație de gol i-a aparținut lui Krasniqi, acesta însă a reluat slab din fața porții, fără emoții pentru Niczuly. Cu trecerea timpului presiunea elevilor lui Bernd Storck a crescut, și Ștefănescu l-a pus pe Ungureanu în dificultate de două ori, o dată portarul oaspeților respingând în bara transversală. Totuși, scorul avea să fie deschis de Petrila, după o pasă a lui Rrahmani. Replica nu s-a lăsat așteptată și, la patru minute distanță, Debeljuh a egalat cu capul din centrarea lui Oroian. În finalul primei reprize au mai venit două reușite, din nou Debeljuh din pasa lui Matei și Alimi, servit de Varga K.

Cu avantaj de două goluri, Sepsi OSK a jucat mai circumspect în partea secundă. Astfel, în minutul 51, după analiza VAR, Rapid a beneficiat de un penalty, dar Niczuly a respins șutul lui Rrahmani, trimis pe centrul porții. Trupa lui Bogdan Lobonț nu a dezarmat, și Burmaz a redus diferența. Până la fluierul final situații clare nu au mai apărut, de consemnat, totuși, șutul lui Funsho și golul anulat a lui Aganovic pentru un fault în prealabil.

Cu acest succes, Sepsi OSK o devansează pe Rapid București cu cinci puncte, iar în ultima etapă din acest sezon va evolua în deplasare la Universitatea Craiova.

Superliga, Play-Off, Etapa 9

Sepsi OSK-Rapid București 3-2 (3-1)

Arbitru: Viorel Flueran, Asistenți: Romică Bîrdeș, Mihăiță Necula

Au marcat: Debeljuh (21’, 39’), Alimi (45’+1) – Petrila (17’), Burmaz (63’)

Cartonaș galben: Ștefănescu (90’+4)

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Oroian (Rența 46’), Alimi, Kallaku (Fl. Ștefan 79’), Varga K. (Varga R. 79’) – Ștefănescu, Debeljuh, Matei (Aganovic 66’). Antrenor: Bernd Storck. 

Rapid: Ungureanu – Onea, Dr. Grigore (Săpunaru 43’), P. Iacob, Borza – Kait (Papeau 83’), Oaidă – Krasniqi, Burmaz, Petrila (Funsho 60’) – Rrahmani (Hasani 60’). Antrenor: Bogdan Lobonț.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.