SPORT 9 august 2023

Liviu Ciobotariu, „Antrenorul lunii” în ancheta realizată de Gazeta Sporturilor

de Marius Raczek | 1072 vizualizări

Așa cum vă anunțam, Gazeta Sporturilor a reluat anchetele prin care sunt desemnați „Jucătorul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii”, lui Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Spesi OSK, revenindu-i trofeul pentru luna iulie.

În competiția pentru „Jucătorul lunii” a intrat și Niczuly Roland, alături de Florinel Coman, Alexandru Chipciu, Marko Dugandzic și Alexandru Mitriță. Portarul lui Sepsi OSK s-a clasat pe poziția secundă, fiind devansat de Florinel Coman de la FCSB, care a punctat mai bine atât la votul cititorilor, jurnaliștilor, dar și al specialiștilor.

La categoria „Antrenorul lunii” s-a impus Liviu Ciobotariu, devasându-i pe Andrea Mandorlini (CFR Cluj) și Elias Charalambous (FCSB). Liviu Ciobotariu a punctat decisiv la votul jurnaliștilor și cel al specialiștilor. Despre trofeul acordat tehnicianului de la Sepsi OSK, Gazeta Sporturilor a scris: „Ciobotariu este profesionistul tăcut al fotbalului nostru, un model foarte rar pe la noi, elegant, civilizat, de un bun-simț exemplar și, peste toate acestea, un antrenor care face treabă peste tot. Anul trecut a salvat-o pe FC Voluntari de la retrogradare, iar acum a început impecabil noua sa aventură la Sepsi.”

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.