SPORT 24 mai 2022

Liviu Botoș va reprezenta România la Cupa Mondială de gimnastică

de Marius Raczek | 1042 vizualizări

Localitatea Varna, din Bulgaria, va organiza la sfârșitul acestei săptămâni o importantă etapă de Cupa Mondială la gimnastică artistică, județul Covasna fiind reprezentat de arbitrul internațional Liviu Botoș.

În organizarea Federației Internaționale de Gimnastică (FIG) și a Federației Bulgare de Gimnastică (BGF), la sfârșitul acestei săptămâni, orașul Varna va găzdui o nouă etapă din cadrul circuitului Cupei Mondiale la gimnastică artistică, FIG World Challenge Cup 2022. La această competiție va fi prezentă și echipa națională masculină de seniori a României. Delegația noastră este compusă din gimnaștii: Gabriel Burtănete, Răzvan Marc, Roland Modoianu, antrenorii: Marius Berbecar, Remus Jivan și arbitrul Liviu Botoș.

Circuitul FIG World Challenge Cup 2022 este o competiție de nivel mondial, valoarea acesteia fiind dată de faptul că cei mai buni gimnaști, la fiecare aparat în parte, vor obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Liviu Botoș, antrenorul de gimnastică al Clubului Municipal Sfântu Gheorghe, a obținut, în luna februarie a acestui an, brevetul de arbitru internațional de gimnastică artistică și astfel va reprezenta România la cel mai înalt nivel.          

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.