SPORT 3 martie 2023

Liga Națională de Baschet Feminin a ajuns la etapa a 19-a

de Marius Raczek | 659 vizualizări

Sâmbătă, 4 martie, sunt programate partidele din etapa a 19-a contând pentru Liga Națională de Baschet Feminin, în care Sepsi-SIC se va deplasa la Alexandria, iar KSE Târgu Secuiesc o va întâlni pe FCC Baschet UAV Arad.

Campioana en-titre, și proaspăt câștigătoare a Cupei României, Sepsi-SIC va avea sâmbătă, cu începere de la ora 14:30, o deplasare la CSM Alexandria, ocupanta penultimei poziții în clasament. Cele două echipe s-au întâlnit recent și în Cupa României, Sepsi-SIC impunându-se categoric, cu rezultatul de 102-42. Echipa pregătită de Zoran Mikes continuă să fie singura cu procentaj maxim, în fruntea ierarhiei Ligii Naționale de Baschet Feminin.

KSE Târgu Secuiesc va evolua în Sala Sporturilor Kicsid Gábor, tot sâmbătă, de la ora 18:00, și va avea un adversar dificil, pe FCC Baschet UAV Arad. De asemenea, cele două echipe s-au aflat față în față și în Cupa României, arădencele câștigând cu 83-52. KSE Târgu Secuiesc se află înaintea acestei etape pe poziția a șaptea, în timp ce FCC Baschet UAV Arad ocupă poziția secundă.

Fiind la capitolul baschet feminin, în acest weekend va începe și Campionatul Național de Junioare U17, la care va participa și Sepsi-SIC, repartizată în Grupa B. Astăzi, vineri, de la ora 18:00, elevele antrenoarei Dragoslava Zakula-Mikes vor întâlni la Sepsi Arena pe ACS NBS Cluj-Napoca, iar duminică, de la ora 11:00, în Sala Sporturilor Szabó Kati, pe Universitatea Cluj-Napoca.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.