SPORT 17 decembrie 2020

Licitație online pentru un tricou semnat de toți jucătorii Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1364 vizualizări

Suporterii echipei au dat startul unei noi acțiuni umanitare 

Chiar dacă sunt ținuți departe de teren și echipa favorită, suporterii Sepsi OSK nu se lasă descurajați. Așa că au început o nouă campanie umanitară, ai cărei beneficiari finali vor fi micuții de la Casele de copii Sfântul Francisc. Cea mai recentă acțiune este o licitație publică, unde este pus la bătaie un tricou Sepsi OSK, semnat de toți membrii echipei. 

Continuă campania de ajutorare pentru Casele de copii Sfântul Francisc. Oferim către licitație un tricou oficial al Echipei SEPSI OSK semnat de membrii echipei actuale. Prețul de pornire este de 250 de RON, se poate licita prin comment sub post. Suma se poate mări cu zece în zece RONI. Sfârșitul licitației va fi la data de 18 decembrie 2020, ora 20:00”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook, Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page. 

După 24 de ore, cea mai mare sumă licitată era deja 1.700 de lei. 

Nagy Lázár József, unul dintre coordonatorii acțiunii spune că deși anul acesta a fost foarte dificil, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, și că lipsa întâlnirilor cu oamenii a făcut mai grea strângerea de fonduri, acest lucru nu i-a împiedicat să continue tradiția faptelor bune, pentru care sunt recunoscuți suporterii OSK. 

Anul ăsta e foarte greu și pentru noi. Începe să fie greu să organizăm orice. (...) Sigur o să fie mai puțini bani decât anul trecut, dar facem cât putem. (...) Ideea cu tricoul a fost foarte bună. Are semnăturile tuturor celor din echipă. Conducerea ne ajută mereu, avem o relație bună. Ne-am dus la Hadnagy Attila și în 10 minute s-a rezolvat. A luat un tricou, s-a dus la băieți și a venit cu tricoul semnat. (...) Un lucru e sigur, tricoul o să se ducă la cine câștigă licitația și banii o să se ducă la copii”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, Nagy Lázár József. 

Alături de suporterii covăsneni, ca și în alți ani, vin suporteri și prieteni din Slovacia și Ungaria, care îi vor însoți sâmbătă în județul Harghita, unde vor fi împărțite bunurile achiziționate în urma campaniei din acest an. 

Pe lângă această acțiune, recent a fost organizat și un meci virtual, de FIFA, la care doritorii puteau lua parte online dacă plăteau un bilet. Banii pe biletele sunt folosiți în aceeași cauză umanitară. 

Din toate fondurile strânse vor fi achiziționate produse alimentare neperisabile (făină, ulei, zahăr etc.). 

Anul trecut, campaniile umanitare ale fanilor echipei de fotbal au adunat fonduri de peste 4.000 de euro, care au fost folosite tot pentru cumpărarea de bunuri necesare copiilor de la Sfântul Francisc. 

În pandemie, chiar în perioada stării de urgență, suporterii covăsneni și cei harghiteni au strâns fonduri pentru spitale, cu un meci imaginar (10.000 de lei), iar în anii trecuți s-au implicat în acțiuni de ajutorare a persoanelor cu diverse afecțiuni medicale, care aveau nevoie de bani pentru operații sau tratament. 

Ne-am gândit foarte mult anul ăsta cum să facem cu donațiile de Crăciun și nu am putut să stăm deoparte. Indiferent de câți bani se vor strânge. Că e nevoie. Nu pentru noi, că eu cred că avem o imagine destul de bună, nu cred că suporterii din Sfântu Gheorghe sunt văzuți ca huligani. Facem aceste acțiuni din inerție, pentru că așa simțim că trebuie să facem”, ne-a mai spus Nagy Lázár József. 

Cei care vor detalii despre acțiunile suporterilor OSK, pot urmări pagina lor de Facebook, Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.