SPORT 29 martie 2015

La un pas de podiumul de premiere

de Covasna Media | 581 vizualizări

La Focșani s-a desfășurat în weekend Finala Campionatului Naţional de Judo categoria de U16 ani, competiție la care au participat peste 350 sportivi de valoare din 82 cluburi din ţară. La această competiție au avut dreptul să participe numai judocanii clasați pe locurile 1-3 la etapele de euroregiune.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu doi sportivi obținând în final următoarele rezultate: Vlad Lascu locul V la categoria -46 kg (după trei meciuri câștigate a pierdut în semifinală cu campionul categoriei un sportiv din Miercurea Ciuc, aruncându-l în finala mică unde pierde medalia de bronz la diferență mică de puncte), şi Fejér Richard locul 9 la categoria -66 kg. (după primul meci a acuzat dureri la umăr unde a avut un accident mai vechi).

Antrenorul Petru Oltean spune că evoluția sportivilor săi a fost una bună chiar dacă nu au reușit să urce pe podium la această competiție.

Judoul are un rol deosebit de benefic în dezvoltarea armonioasă fizică şi mentală a persoanelor care îl practică. CSM Sfântu Gheorghe face înscrieri gratuite la secția de judo performanţă. Informații la sala de Judo de la Şcoala Nicolae Colan din Sf. Gheorghe lângă fostul magazin Trident.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.