SPORT 5 aprilie 2024

La Sfântu Gheorghe vine campioana en-titre

de Marius Raczek | 750 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 3-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe Farul Constanța, campioana din sezonul trecut.

Etapa trecută Sepsi OSK a obținut primul punct în Play-Off, și se află pe poziția a șasea, la două puncte de Farul Constanța, adversara de astăzi. Un succes în fața trupei de la malul mării ar duce alb-roșii pe poziția a cincea, puțin mai aproape de locul care duce în Conference League. Acest aspect l-a subliniat și Bernd Storck în prefața meciului: „Farul a făcut un meci bun FCSB, ambele echipe au arătat că vor să joace fotbal, iar Farul putea să și câștige. Noi am făcut un meci bun cu CFR Cluj și dorim să continuăm pe aceeași linie. Cred că suntem pe drumul cel bun, am pierdut cu FCSB, dar acela a fost un meci special, apoi am jucat de la egal cu CFR Cluj, rezultatul final fiind unul corect pentru ambele echipe. Trebuie să credem în continuare în șansa noastră, să ocupăm o poziție care să ne califice pentru Conference League, mai avem de disputat opt partide, iar aceasta înseamnă un total de 24 de puncte. Pentru asta trebuie să marcăm, să marcăm cu un gol mai mult decât adversarul. Avem nevoie de sprijinul suporterilor și noi sperăm să-i răsplătim cu o victorie.”

Farul Constanța, ca și Sepsi OSK, a pornit în Play-Off cu un total de 22 de puncte. Trupa lui Gică Hagi a câștigat în prima etapă, în deplasare, la Rapid București, dar nu a putut continua seria reușitelor, fiind învinsă pe propriul teren de FCSB. Desigur, constănțenii vor veni la Sfântu Gheorghe cu gândul la victorie, mai ales că lupta pentru un loc în Conference League este deschisă.

De opt ori s-au întâlnit cele două echipe în Superliga. Farul Constanța s-a impus de șase ori, Sepsi OSK o singură dată, o altă partidă terminându-se la egalitate. În sezonul regulat constănțenii au câștigat ambele dispute, 2-1 pe propriul teren, respectiv 1-0 la Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.