SPORT 21 august 2023

La Sfântu Gheorghe, sosește FC Hermannstadt

de Marius Raczek | 746 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 18:30, Sepsi OSK o va întâlni pe FC Hermannstadt, partida fiind programată în cadrul etapei a 6-a din Superliga.

Sepsi OSK a trecut cu bine peste deplasarea din Kazahstan și a reușit să obțină o frumoasă victorie. Pentru prima dată în istorie, Sepsi OSK va evolua în Play-Off-ul Conference League, un factor moral care cu siguranță îi va ajuta pe alb-roșii în partidele următoare.

Iar partida următoare va avea loc chiar astăzi, cu un adversar incomod, dar din care se pot obține cele trei puncte. În acest  moment, cu un joc mai puțin disputat, partida cu CFR Cluj fiind amânată, Sepsi OSK are opt puncte în clasament, și alături de Universitatea Craiova și FCSB, este una din cele trei echipe care încă nu a cunoscut înfrângerea în acest început de sezon.

Ca și în cazul covăsnenilor, FC Hermannstadt are o partidă restantă, din etapa a 5-a, în care ar fi trebuit să evolueze pe propriul teren cu FCSB. Chiar și în aceste condiții, trupa antrenată de Marius Măldărășanu se află la jumătatea clasamentului. În cele patru partide disputate până în prezent, FC Hermannstadt a trecut de Poli Iași și UTA Arad, fiind învinsă de două ori cu 1-0, doar de Universitatea Craiova și campioana en-titre, Farul Constanța.

Sepsi OSK și FC Hermannstadt s-au întâlnit de zece ori în primul eșalon valoric. Sepsi OSK s-a impus de patru ori, sibienii de două ori, alte patru partidele terminându-se la egalitate. Sezonul trecut, ambele întâlniri au avut loc în cadrul sezonului regulat, iar Sepsi OSK a câștigat de fiecare dată cu același scor, 2-1.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.